Hormi­työt, nuohous

Toteutamme huolella ja asiantuntemuksella savupiippujen korjauksia. Osaamisalueeseemme kuuluvat myös hormikartoitukset ja hormin kuvaukset. Hormien kunnon tarkistukset tehdään hormikameralla ja tarvittaessa dokumentoidaan. Hormien korjaukset tehdään MORDAX tuotteella, joka on VTT:n sertifioima horminkorjausmenetelmä. Tällä korjausmenetelmällä saadaan aikaiseksi luotettava ja luja sisäpinta huonokuntoiseen savupiippuun. Hormin sisäpinta slammataan keraamisella aineella, joka täyttää saumat ja halkeamat sekä kolot. Korjauksen ansiosta hormin veto paranee huomattavasti. 

Nuohouspalvelut hoituvat nyt kauttamme, säännöllinen nuohous on lakivelvotteinen ja se myös parantaa vetoa ja turvallisuutta. Samalla katsotaan hormin ja tulisijojen kunto, mikä takaa sen että tulisijat ovat kunnossa ja turvallisia käyttää. Hormit ovat myös osa lämmitysjärjestelmää, joten ne ovat erittäin tärkeitä olla kunnossa.

Myös hormin putkitukset kauttamme.

Hormin saneeraus

Hormien korjaukset sertifioidulla tuotteella, luotettava ja luja sisäpinta huonokuntoiseen savupiippuun.Hormin sisäpinta slammataan keraamisella aineella, täyttää saumat ja halkeemat sekä kolot ja parantaa vetoa.

Hormin kuvaus

Hormikartoitukset sekä hormin kuvaukset, hormien kunnon tarkistukset tehdään hormikameralla ja tarvittaessa dokumentointi.

Ota yhteyttä, niin teemme työt valmiiksi!