Laatoitus­työt

Osaamiseemme kuuluvat olennaisesti keittiöiden ja kylpyhuoneiden sekä lattioiden laatoitukset.

Märkätilojen eristämiseen meillä on virallinen VTT -sertifikaatti, joka on takuuna ammattimaisesta ja asiantuntevasta työn laadusta. Teemme myös mosaiikkilaatoituksia ja sisustuslaatoituksia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiantuntijuutta meiltä löytyy luonnollisesti kylpyhuoneremonteista, jotka toteutetaan laadusta tinkimättä asiakkaan tarpeisiin sovittaen.

Jätä työ asiantuntijan huoleksi

Erityisesti märkätiloissa kuten kylpyhuoneessa laatoitustöiden huolellinen toteuttaminen on tärkeää, koska virheet laatoituksessa ja puutteellinen vesieristys johtavat usein kosteusvaurioihin, joiden korjaaminen jälkikäteen tulee kalliiksi. Oikeanlaisen vesieristyksen lisäksi esimerkiksi lattialaattojen kaatojen toteuttaminen huolellisesti varmistavat välttymisen vaurioilta. VTT -sertifikaatin haltijana teemme vesieristykset ja laatoitukset kestävällä ja turvallisella tavalla. Asiantuntijoina toteutamme laatoitusprojektit vesieristyksineen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Laattojen injektointi

Kysy meiltä myös "alustastaan irronneiden" kopo- laattojen injektoinnista. Injektointi on liimausmenetelmä laatoille, mitkä ovat osittain irronneet, mutta ovat vielä kuitenkin paikallaan. Tällä menetelmällä täytetään laatan alla oleva tyhjä tila, jonka etuna on siisteys, sekä perinteiseen menetelmään nähden nopeampi ja edullisempi kokonaisratkaisu. Injektoinnilla vältytään suuremmalta ja haastavammalta remontilta. Parasta menetelmässä on se, että talon asukkaat voivat elää täysin normaalisti remontin aikana.

Ota yhteyttä, niin teemme työt valmiiksi!