Sisäremontti Kymenlaaksossa

Meiltä sujuu myös huoneistojen remontointi Kotkan ja Kouvolan seudun kohteissa

Meiltä löytyy pätevää remonttiapua sisäremontteihin, olipa kyse seinä-, katto tai lattiapintojen uusimisesta, keittiökaapistojen asennuksesta tai tasoitustöistä. Ammattilaisemme hoitavat sovitun työn aina viimeisteltyyn lopputulokseen saakka. Tutustu sisäremonttipalveluihimme tarkemmin alta tai kysy suoraan tekijöiltämme ottamalla yhteyttä.

Koolaukset

Teemme koolaukset kiinteistöjen seinä-, katto- ja lattiapintoihin. Koolaus on pintarakenteen kantava ja kiinnittävä osa. Sen avulla rakenteesta saadaan tukevampi ja seinien väliin voidaan jättää myös ilmarako ja tilaa johdoille. Koolauksen avulla voidaan myös tasoittaa vino tai epätasainen pinta.

Seinien tasoitus tai oikaisu

Mikäli seinä on vino, mutta sitä ei haluta purkaa, teemme seinän oikaisun. Myös epätasaisten seinäpintojen paikallinen tasoitus kuuluu palveluihimme, olipa epätasainen seinäpinta mitä materiaalia tahansa. Vaihtelevasta rappausjäljestä tai tapettikerrosten kuorruttamasta seinästä saadaan uudenveroinen ja suora alusta mille tahansa pintakäsittelylle.

Väliseinän rakentaminen

Rakennamme väliseinät monin eri tekniikoin. Rakennusmiehiltämme onnistuvat mm. pysyvien väliseinien muuraus ja muu sisustusmuuraus sekä seinien mosaiikkilaatoitukset. Väliseinillä muutat huonejärjestystä tarpeen mukaan. Etenkin muurattu tai mosaiikkilaatoitettu väliseinä on kaunis tilanjakaja.

Seinien levytykset

Kun pinnat kaipaavat perusteellista uusimista, teemme seinien levytykset alusta alkaen. Huomioimme mahdollisten raskaiden elementtien kiinnityksen seiniin tekemällä tarvittavat lisätuennat ennen seinien levytystä. Meiltä saat myös muuraus- ja laatoituspalvelut

Panelointi

Seinien tai katon panelointi käy meiltä ripeästi ja siististi. Lämpimän sävyinen puupaneeli luo kotoisan tunnelman, moderni vaalea panelointi raikastaa tilan. Puupanelointi koristaa pintoja pitkään ja usein vain paranee ajan myötä. Teemme myös saunatilojen panelointia ja laudoituksia.

Keittiökaapiston vaihdot

Keittiön tuominen tähän päivään vaatii useimmiten kodinkoneiden vaihdon lisäksi myös keittiökaapiston uusimisen. Me puramme siististi vanhat kaapit ja asennamme paikoilleen uudet. Halutessasi voimme asentaa vain uudet ovet vanhaan runkoon.

Pyydä tarjous sisäremontista

Remonttimiehemme matkaavat Kymenlaakson alueella, joten jos remonttikohde sijaitsee esimerkiksi Kotkan, Kouvolan, Virolahden tai Loviisan seuduilla, kysy tarjous työstä meiltä! Teemme sisäremontit siististi ja aikaa tuhlaamatta.

Tutustuthan myös muihin palveluihimme