Muuraustyöt

Yrityksemme tekee ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti laaja-alaisesti erilaisia muuraustöitä ja -projekteja. Uunin ja takan muurauksen sekä muiden tulisija- ja hormitöiden lisäksi korjaamme muun muassa julkisivumuurauksia ja sisustusmuurauksia. Teemme myös lämpökamerakuvauksia. Toimintamme keskittyy pääsääntöisesti Kymenlaakson alueelle, Kotkan ja Kouvolan läheisyyteen. Meiltä saa myös timanttiporaukset, tehdään kiukaan hormiliitoksen läpiviennit ja talojen kivijalan ilmareiät ym.

Tulisijojen muuraus

Olemme erikoistuneet erilaisten tulisijojen muuraukseen. Muuraamme esimerkiksi uuneja, takkoja, pönttöuuneja, avotakkoja ja ulkogrillejä. Takan muuraus toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jo suunnitteluprosessista alkaen asiakas voi olla halutessaan mukana takan tai uunin muurausprojektissa, joka takaa parhaimman ja mieluisimman lopputuloksen.

Tiilistä muurattu takka on aina yksilöllinen ja juuri asiakkaan tarpeita vastaava kokonaisuus, minkä lisäksi tiilitakka on huomattavasti varaavampi kuin valmis elementtitakka. Kustannuksia vertailtaessa muurattu tiilitakka tulee lähes aina edullisemmaksi vaihtoehdoksi kuin valmistakka. Valitsemalla muurattavan tiilitakan saa asuntoon kestävän ja persoonallisen takan vuosikymmeniksi eteenpäin.

Uunin ja takan muuraus- ja korjaustyöt

Uunin ja takan muurauspalvelujen lisäksi teemme myös takkojen korjaustöitä, joihin sisältyy olennaisesti esimerkiksi takkojen pinnoittaminen. Takkojen pinnoitus kuoritakoissa ei aseta juurikaan rajoja pinnan suhteen. Kuorettomassa takassa sen sijaan on lämpötilavaihtelujen vuoksi pinnoittaminen kriittisempää, kovat pinnoitteet kuten kaakelointi tai sementtipohjaiset laastit usein halkeavat paikoittain nopeiden lämpötilamuutosten vaikutuksesta. Halkeamiskäyttäytymiseen vaikuttaa kuitenkin takan käyttötapa sekä osittain myös rakenne.

Takan muuraus ja uunin muuraus ja korjaus kannattaa tilata aina ammattilaiselta. Näin saat varmasti kestävän ja turvallisen lopputuloksen. Lisäksi valmis takka tai uuni on juuri haluamasi näköinen.

Käyttöohje mukaan »

Ota yhteyttä, niin teemme työt valmiiksi!